Pagina's

maandag 29 augustus 2016

Dag 26, zalig zomerse vijgen!



De dagen gaan zo vreselijk snel voorbij!
Jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik wat achterstond met mijn dagelijkse receptjes, maar ik heb een inhaalmanoeuvre gemaakt!😉

Ons ontbijtje, 
ja, we hadden er zo'n zin in! Havermout!



Havermout met rijstmelk, aarbeien en gebakken amandelschilfers

Superyummie!

Je maakt de havermout zoals gewoonlijk, het kan met andere melk ook natuurlijk!
4 eetlepels voor 200ml.
Laten.koken, aardbeitjes goed wassen en snijden.
De amandelen kan je bakken in wat grasboter, je kan er wat kokosbloesemsuiker aan toevoegen als je dat wenst, zo kan je ze lekker carameliseren!

Zalig!


Ook 's middags kon het fruit niet ontbreken, veel te warm!



Griekse yoghurt met vijgen, blauwe bessen, zaden en bijenpollen.

Doe een dikke eetlepel yoghurt in een kom.
Was de vijg goed en snij hem in partjes (de vijg moet goed rood zijn vanbinnen, dan is ze rijp).
Wat besjes,bijenpollen en zaden erbij en.je bent klaar!


Een echte fruitdag, met 33graden is het snel eten en weer richting zwembad!
Dit is in no time klaar!
Ik heb 'm al een klaargemaakt! Vandaag nog eens 😉


Het receptje vind je op dag 8! 
Of je kan bij de zoekbar even ingeven: 'gebakken watermeloen' of 'watermeloen'.

Snel richting zwembad!
Wat een onvergetelijke avond!



Liefs!

Marijke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten